Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Handvatten bedrukken
Kwaliteit
Aantal kleuren bedrukking
Levertijd
Prijs

All-over bedrukte tassen

All-over bedrukte tassen

Niet iedereen vindt boodschappen doen even leuk, maar met een all over bedrukte tas heeft u in ieder geval een leuke tas aan uw zijde. Bij Boodschappentaswereld heeft u de mogelijkheid om uit drie verschillende modellen te kiezen: de full color katoenen tas, de full color katoenen shopper en de all over katoenen tas. Het unieke aan alle drie deze modellen is dat ze all over bedrukt worden. Dit wil zeggen dat het gehele oppervlak met de opdruk bedekt wordt. De katoenen tas en shopper worden hierbij ook nog eens in full color bedrukt. Bij het model all over katoenen tas kunt u zelf de grammage van de tas bepalen, wat bepalend is voor de sterkte van de tas. Daarnaast staat een langere levertijd garant voor een betere prijs van de producten.

All-over bedrukte tassen met logo

Bedrukte tassen zijn één van de meest populaire relatiegeschenken. Bij Boodschappentaswereld kunt u de bedrukking van de full color katoenen tas en de full color katoenen shopper geheel naar uw eigen wensen ontwerpen. Door het bedrukken in full color zijn hippe, modieuze en stijlvolle ontwerpen mogelijk, maar kunt u simpelweg ook voor logo herkenning gaan. U heeft de keuze om naast het oppervlak van de tas, de handvatten ook te laten bedrukken. De tassen zijn vanaf honderd stuks te bestellen.

All-over bedrukte tassen met opdruk

De all over bedrukte tassen zijn ideaal om te gebruiken als promotiemateriaal en om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Tijdens evenementen of beurzen is het meer dan handig wanneer men een tas aangereikt wordt, met uw opdruk erop, om de overige verkregen spulletjes in mee te vervoeren. Naast promotiemateriaal kunt u het als relatiegeschenk geven aan uw personeel. Een all over bedrukte tas is een leuk en handig presentje en zal dan ook door vele andere mensen in de winkels gezien worden, wanneer deze gebruikt worden voor het doen van bijvoorbeeld boodschappen.

Bel mij terug!
Advies nodig?