Bamboe tassen

Bedrukte bamboe tassen zijn een goed voorbeeld van onze ontwikkeling van duurzame en natuurlijke grondstoffen voor draagtassen. Iedereen kent bamboe wel als voedingsbron voor pandaberen. De stammen van de bamboe kunnen verwerkt worden tot zeer fijne vezels. Hieruit kan dan weer een stof geweven worden, die onder andere in kleding of tassen gebruikt kan worden. Deze zachte stof lijkt op katoen. Bij Draagtassenwereld vind je een ruim assortiment aan bamboe tassen in verschillende soorten en maten. Hierdoor zal er altijd een geschikte tas voor jouw organisatie bij zitten! Onze bamboe tassen zijn sterke tassen gemaakt van ecologisch materiaal. De bamboe tas is een eigentijdse reclamedrager die zeer geschikt is voor promotionele toepassingen door zijn veelvuldige gebruik.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bamboe tassen bedrukken

Alle bamboe tassen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Voor deze bedrukking kan je kiezen uit je logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Met de bamboe tassen heb je veel mogelijkheden om je reclame te uiten, volledig in lijn met je bedrijfsidentiteit. De tassen kunnen bedrukt worden op één zijde of op twee zijdes in één tot vier kleuren. Benieuwd naar hoe de bamboe tassen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Bamboe tassen met logo

Bij Draagtassenwereld kan je makkelijk en snel de bamboe tassen met logo bestellen. Je kan deze tassen al bestellen vanaf 50 stuks. Onze bamboe tassen zijn ideaal om te gebruiken als promotiemiddel voor op beurzen en evenementen. Daarnaast kun je de tassen met opdruk perfect cadeau doen aan je klanten en medewerkers. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Je kan ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen je graag verder!

Meer lezen >