Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte fruittassen

Bedrukte groente en fruit tassen

Bedrukte groente en fruit tassen zijn duurzame zakken voor groenten en fruit. Dagelijks gebruiken we meer dan een miljoen plastic zakjes om onze zojuist gekochte groenten en fruit mee naar huis te nemen. Vervolgens gooien we deze zakjes meteen weg. Dit is zonde toch? Daarom is er nu een groen alternatief voor al je boodschappen: de groente en fruit tassen. Deze herbruikbare tassen neem je makkelijk mee in je tas. Met deze tasjes kun je je gekochte groenten en fruit makkelijk van bijvoorbeeld de supermarkt naar huis vervoeren. Zo hebben we geen miljoenen plastic zakjes meer die elke dag klakkeloos weggegooid worden. Bij Draagtassenwereld vind je een ruim assortiment aan groente en fruit tassen.

Tasjes bedrukken

Alle groente en fruit tasjes uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. De tasjes kunnen bedrukt worden op één zijde of twee zijdes in één tot vier kleuren. Met de groente en fruit tassen heb je veel mogelijkheden om je reclame te uiten, volledig in lijn met je bedrijfsidentiteit. De zakjes zijn gemaakt van bio-katoen en zijn fairtrade. Wanneer de zakjes vies zijn, kun je ze gewoon in de was doen. De boodschappentas voor groenten en fruit kan dichtgetrokken worden met een trekkoord. Benieuwd naar hoe de herbruikbare tasjes eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Herbruikbare tassen bestellen

Bij Draagtassenwereld kan je makkelijk en snel de groente en fruit tassen bestellen. Het bestellen en bedrukken van de tassen is al mogelijk vanaf 50 stuks. De groente en fruit tasjes kunnen perfect ingezet worden als promotieartikel voor op beurzen en evenementen. Ook kun je de bedrukte tasjes cadeau doen aan je medewerkers en klanten. Zo zal de naamsbekendheid van jouw organisatie zeker toenemen. Bij vragen of specifieke wensen kan je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.