Lees hier het laatste nieuws

Het verschil tussen non-woven, katoenen en polyester tassen

Wat is nou het verschil tussen alle verschillende materialen en voor welk materiaal kunt u het beste kiezen? De keuze van het materiaal wordt makkelijker als u een beeld heeft van het verschil tussen de materialen. In deze blog zal dat worden uitgelegd!

Draagtassen bedrukken

Boodschappentaswereld biedt u een ruim assortiment aan draagtassen die voorzien kunnen worden van een mooie bedrukking. Met de bedrukte draagtassen maakt u op een makkelijke manier reclame voor uw bedrijf. Daarnaast gaat u door het gebruik van draagtassen plastic verspilling tegen, wat goed is voor het milieu.

Productie toename van boodschappentassen door verbod op gratis plastic tasjes

Tot begin vorig jaar vlogen de gratis plastic tasjes over de toonbank. Doordat plastic nauwelijks afbreekt, hebben de bergen plastic grote gevolgen voor het milieu en voor de gezondheid van de mens. Op 1 januari 2016 is in Nederland het verbod ingesteld om gratis plastic tassen uit te delen, om zodoende milieuvervuiling terug te dringen en verspilling van grondstoffen te voorkomen. De verkoop van andere tassen zoals papieren tasjes of stoffen boodschappentassen is daardoor flink gestegen.


Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.3
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten