Katoenen tassen

Bedrukte katoenen draagtassen zijn ideaal om te gebruiken als vervanger van de plastic tasjes. Door geen gebruik meer te maken van plastic tasjes, gaan we de milieuvervuiling tegen. Kies daarom voor katoenen draagtassen! Bij Draagtassenwereld vind je katoenen tassen in verschillende stijlen, kleuren en uitvoeringen. Zo hebben we tasjes van lichte en zware kwaliteit, met een bodem van kurk voor extra stevigheid of met en gekleurd hengsel. Een katoenen tas van lichte kwaliteit kan tot wel 3 kg dragen en een tas van zwaardere kwaliteit tot wel 20 kg. Ook hebben wij katoenen draagtassen van fair trade materiaal. Zo zal er voor iedereen een geschikte draagtas tussen zitten!
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 26 van 26 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 26 van 26 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Katoenen tassen bedrukken

Alle draagtassen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden op één of beide zijden. De bedrukking kan bestaan uit 1 tot 4 kleuren. Voor de opdruk kun je kiezen uit je logo, afbeelding of slogan. We hebben ook een full color bedrukte katoenen tas, met of zonder gedrukte handvatten. Door het grote drukoppervlak van de tas heb je volledige vrijheid in de grootte waarop je jouw ontwerp wenst. Benieuwd naar hoe de katoenen draagtassen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio.

Meer lezen >

Katoenen tassen met logo

Bij Draagtassenwereld kun je makkelijk en snel katoenen draagtassen met logo bestellen. De katoenen draagtassen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 50 stuks. De draagtassen met logo zijn perfect om uit te delen op beurzen en evenementen. Zo zal je bedrijfsnaam door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van je bedrijf zeker zal toenemen. Ook kun je de katoenen tassen cadeau doen aan je klanten en medewerkers. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder.

Meer lezen >