Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Draagtas bedrukken
Levertijd
Aantal kleuren bedrukking
Prijs

Bedrukte katoenen draagtassen

Bedrukte katoenen draagtassen

Bedrukte katoenen draagtassen zijn ideaal te gebruiken als vervanger van de plastic tasjes. Wij bieden katoenen tassen aan in diverse materialen, stijlen, kleuren en uitvoeringen. Zo hebben wij tasjes van lichte en zware kwaliteit, met een bodem van kurk voor extra stevigheid of met een gekleurd hengsel. Heeft u liever een katoenen draagtas van fair trade materiaal? Ook deze kunt u bij ons laten bedrukken. De bedrukte katoenen draagtassen zijn al vanaf 50 stuks te bestellen.

Katoenen draagtassen met logo 

De katoenen draagtassen zijn onbedrukt maar ook bedrukt te bestellen. Door uw bedrijfsgegevens of logo op de tas te laten drukken en deze uit te delen, bereikt u uw doelgroep en genereert u meer naamsbekendheid voor uw bedrijf. U kunt uw tas tot wel 4 kleuren laten bedrukken. Door het grote drukoppervlak van de tas heeft u volledige vrijheid in de grootte waarop u uw ontwerp wenst. Wilt u weten hoe uw ontwerp er op de tas uit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan.

Katoenen draagtas met opdruk

Door de katoenen tas met opdruk op een beurs of evenement uit te delen, maakt u uw doelgroep blij met dit handige geschenk. De katoenen tas van lichte kwaliteit is perfect voor promotionele doeleinden te gebruiken, deze kan tot wel 3 kg dragen. Heeft u liever een tas die u ook voor uw boodschappen kunt gebruiken? Kies dan een tas van zwaardere kwaliteit, welke tot wel 20 kg kan dragen. Onze katoenene tassen kunt u ook meegeven aan uw klanten. Heeft u een cadeauwinkel, boetiek of afhaalrestaurant? Dan blijft u ook na een bezoek van de klant in beeld!

Bel mij terug!
Advies nodig?