Non woven tassen

Een bedrukte non woven tas is gemaakt van het duurzame materiaal polypropyleen. Polypropyleen is een textielsoort die niet geweven of gebreid is. Het bestaat uit kleine vezels die worden samengebracht met een soort lijm. Een non-woven tas is gemaakt van 100% milieuvriendelijk materiaal. Met een goedkope non woven tas straal je dus ook duurzaamheid uit naar je klanten. Non woven tassen zijn erg stevig. Hierdoor kunnen de tassen redelijk wat gewicht aankunnen en je relatie dus gemakkelijk spullen mee kan nemen. Bij Draagtassenwereld vind je een ruim assortiment aan draagtassen, waaronder de non woven tassen. De tassen zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren en formaten, zodat er voor elke gelegenheid wel een passende tas gevonden kan worden.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat

Dit zeggen onze klanten

Non woven tassen bedrukken

Alle tassen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. De non woven tassen hebben een groot drukoppervlak, waardoor ze perfect zijn om te bedrukken. De bedrukking kan bestaan uit je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelfgekozen tekst. De tassen kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren. Ben je benieuwd naar hoe de non woven tassen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Non woven tassen met logo

Bij Draagtassenwereld kun je makkelijk en snel non woven tassen met logo bestellen. Het bestellen en bedrukken van de tassen is al mogelijk vanaf 10 stuks. Een bedrukte non woven tas is een superhandige en voordelige weggever. Je kan de tassen met logo perfect inzetten als goodiebag op een beurs, evenement of open dag. Op deze manier wordt jouw bedrijfsnaam door veel mensen gezien. De tasjes zullen zo ook door potentiële klanten gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van je bedrijf zeker zal toenemen. Bij vragen of specifieke wensen kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >