Vilten tassen

Een bedrukte vilten tas is een stevige tas die altijd mooi in model blijft. Vilten tassen zijn de laatste tijd erg in de mode. De tassen kunnen tegen een stootje en blijven erg lang mooi. Vilten tassen zijn een goede verving voor plastic tasjes. Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en kunnen vaak hergebruikt worden. Een vilten tas is onder andere erg handig om mee te nemen als boodschappentas, schooltas of sporttas. Bij Draagtassenwereld vind je een ruim assortiment aan vilten tassen. Zo kun je kiezen uit shoppers, normale tassen, winkeltassen of een wijntas. Hierdoor zal er voor iedereen een geschikte tas tussen zitten. Iedereen is blij met een handige vilten tas!
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat

Dit zeggen onze klanten

Vilten tassen bedrukken

Alle vilten tassen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. De tassen hebben een groot drukoppervlak, waardoor ze perfect zijn om te bedrukken. Je hebt verschillende mogelijkheden om de vilten tassen te laten bedrukken. Zo kun je ervoor kiezen om de tassen op meerdere zijden te bedrukken en in hoeveel kleuren je dat wil doen. Dit kan in 1 tot 4 kleuren. Benieuwd naar hoe de vilten tassen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Vilten tassen met logo

Bij Draagtassenwereld kun je makkelijk en snel vilten tassen met bedrukking bestellen. De tassen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 50 stuks. De vilten tassen met logo zijn erg leuk voor op beurzen, evenementen en open dagen. Ook zijn de vilten tassen erg leuk als geschenk aan relaties en werknemers. Ten slotte is de tas ook erg geschikt om bij een levering aan een klant of relatie te doen. Door de vilten tassen te bedrukken geneer je makkelijk naamsbekendheid. Op iedere plek waar de tas mee naartoe wordt genomen, zal uw logo gezien worden. Als je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >