Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Vilten tassen

Bedrukte vilten tassen

Bedrukte vilten tassen zijn een ideale manier om je bedrijf even net wat meer te laten opvallen. Een vilten tas is onder andere erg handig om mee te nemen als boodschappentas, schooltas of sporttas. Een vilten tas is een stevige tas die altijd in model blijft en de laatste tijd erg in de mode is. De tassen kunnen tegen een stootje en blijven lang mooi.  Bij HSG Promotions heeft u keuze uit een divers aantal vilten tassen. Zo kunt u kiezen uit shoppers, normale tassen en winkeltassen. Daarnaast kunt u ook nog eens kiezen uit diverse maten vilten tassen. 

Vilten tassen met logo

U kunt de vilten tas eenvoudig personaliseren door deze te bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door de vilten tas te personaliseren kan u hem gemakkelijk aanpassen aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. U heeft variërende opties om de vilten tassen te bedrukken. Zo kunt u ervoor kiezen of u de tassen op meerdere zijden wil bedrukken en in hoeveel kleuren u dat wil doen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de vilten tassen niet te laten bedrukken. Door de vilten tassen te bedrukken genereert u ook gemakkelijk naamsbekendheid. Iedere plek waar de tas mee naar toe wordt genomen zal uw logo gezien worden.

Vilten tassen bestellen

Door vilten tassen te bestellen weet u zeker dat uw relatiegeschenk in de smaak zal vallen. Bijna iedereen is blij met een handige vilten tas. De bedrukte vilten tassen zijn erg leuk voor op beurzen, evenementen, feesten en congressen. Daarnaast zijn de vilten tassen erg leuk als presentje aan relaties en klanten. Verder zal u uw werknemers ook zeker blij kunnen maken met een fijne vilten tas. Ten slotte is een vilten tas ook zeer geschikt om bij een levering aan een klant of relatie te doen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!